Faber-Castell Goldfaber Aqua 48db-os Aquarell színes ceruza

Faber-Castell Goldfaber Aqua 48db-os Aquarell színes ceruza

Faber-Castell Goldfaber Aqua 48db-os Aquarell színes ceruza

Nincs raktáron
Bruttó: 15 115 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A Goldfaber Aqua színes ceruza egy klasszikus rajz ceruza. De mégis mi teszi olyan különlegessé?

 

A válasz egyszerű: a minőségi alapanyag, amit a Faber-Castell használ. Ez a fával kezdődik, ami a hegyet körbeveszi. Ön sem szeretne azon bosszankodni, hogy nehéz hegyezni a ceruzát, és mi éppen ezért használunk hosszú rostú faanyagot, ami csomómentes, egyenletes szerkezetű, ami a lehető legegyszerűbb és könnyedebb hegyezést biztosítja. A kevesebb hegyezés révén ön tovább élvezheti színes ceruzájának használatát. Minden ceruza központi része a hegy. A Goldfaber hegy magas minőségű pigmentet tartalmaz, ami viasszal elegyítve egy olyan anyagot alkot, ami könnyed és intenzív vonalvezetést biztosít. Időt nem sajnálva porítjuk finomra az összetevőket, hogy a legjobb minőséget tudjuk biztosítani.

 

Ön rajzolni szeretne, mi pedig biztosítjuk az ideális eszközöket hozzá: nagy tisztaságú és kiváló minőségű összetevők, optimális árnyalatok, színgazdagság és jó fényállóság.

 

Faber-Castell "Goldfaber Aqua" Aquarell színes ceruzákat használhatja színezéshez hagyományosan vagy vízzel oldva ecsettel, szivaccsal mesés aquarell hatást érhet el velük. Kiváló minőségű alapanyagok, teljesen vízoldható pigmentek garantálják az alkotó számára a határtalan kreativitás lehetőségét. A szín élénksége vízzel történő átfestés után is megmarad. Kiváló pigmentációja révén alkalmas világos, színes és sötét papírra is.

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Szállítási idő
2-5 munkanap
Szállítási költség
990 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!