Lizzy Florette Bullet Journal A/5 pontozott notesz

Lizzy Florette Bullet Journal A/5 pontozott notesz
Lizzy Florette Bullet Journal A/5 pontozott notesz
Lizzy Florette Bullet Journal A/5 pontozott notesz
Lizzy Florette Bullet Journal A/5 pontozott notesz
Lizzy Florette Bullet Journal A/5 pontozott notesz
Bruttó: 4 410 Ft
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Florette Bullet Journal

 • Mérete: 14,6 x 20,7 cm
 • Papír:
  • Borító: keménytábla, soft touch fólia, UV lakk, arany présfólia, vakdombor, kerekített sarok, gumis rögzítő, arany színű előzék, boríték
  • Belív: 100 gr fehér ofszet, 1+1 szín
 • Jelölőszalag: halvány sárga, Dolche Blocco logóval megnyomva
 • Csomagolás: Darabonként műanyag tasak
 • Tartalom: pontrácsos belív, tartalomjegyzék, sorszámozott oldalak
 • Tejedelem: 176 oldal
 • 4 mintával

A "Választható minták"-ra kattintva tudsz mintát választani.

 

BuJo egy napló- és határidőnapló-rendszer egyben, ami a maga nemes egyszerűségével és korlátlan szabadságával minden élethelyzetben a társad lehet.

Bullet Journal, azaz pontozott notesz rendszer egy üres naplóval és a listáiddal kezdődik. A „bullet” kifejezés a felsorolások listaikonjait, a „journal” a naplót takarja. A rendszer megalkotója Ryder Carroll, New York-i formatervező. Viszont mivel maga a BuJo fogalom tökéletesen egyénre szabható, a „feltalálása” óta hatalmas utat járt be. A pontozott noteszekre alapozott Bullet Journal (BuJo) funkcionálhat, mint napló, határidőnapló, vázlatfüzet és notebook, a gondolatainkra, a kreativitásunkra és az álmainkra építve.

Mára a minimalista, ámde roppant hatékony idő-project-életkezelési módszertől, a kalligráfiára alapozott, például vízfestékkel rajzolt virágokkal, apró skeccekkel dekorált, matricákkal tarkított művészi mesterművekig szinte bármivel találkozhatunk.

Bullet Journal lényege azonban, hogy egy általad jól ismert, számodra használható és alakítható rendszer legyen, ami azon kívül, hogy segíti is a mindennapjaid, úgy akár egy szenvedélyes társ is lehet egyszerre.

BuJo-nak bármikor nekiállhatsz, akár év közben is. Ne félj fejest ugrani ebbe az új világba, biztosan kell pár hét, hónap, amíg megtalálod a saját stílusod, kialakítod a felsorolásjeleidet, megtalálod a hozzád leginkább illő füzetet, tollat és külalakot. Ennek a számtalan összetevőnek az az elegye TE MAGAD vagy. Nézz tehát magadba, hiszen a Bullet Journal világa Rólad szól, de inspirálódj is, hiszen a BuJo közösségek millió és millió ötlettel várnak, nem beszélve arról, hogy úgy is csak a használat során tud és fog kialakulni a Te egyedi BuJo-d.

Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1190 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!