Lizzy Planall New Classic heti tervező 2024

Lizzy Planall New Classic heti tervező 2024
Lizzy Planall New Classic heti tervező 2024
Lizzy Planall New Classic heti tervező 2024
Lizzy Planall New Classic heti tervező 2024
Lizzy Planall New Classic heti tervező 2024
Lizzy Planall New Classic heti tervező 2024
Lizzy Planall New Classic heti tervező 2024
Lizzy Planall New Classic heti tervező 2024
Lizzy Planall New Classic heti tervező 2024
-70%
Raktáron
2. Peach Flower: Nincs raktáron
3. Night Moth: Nincs raktáron
4. Activise: Raktáron
5. For You: Nincs raktáron
6. Spring: Nincs raktáron
8. Magic Star: Nincs raktáron
Bruttó: 1 900 Ft
Bruttó: 6 370 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Kezdete: 2024.02.28   A készlet erejéig!
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Planall New Classic

 • az én évem év összegző
 • smart célok
 • életkerék
 • hangulatkövető
 • szokáskövető táblázat
 • önreflexió
 • érzelmi tudatosság
 • elmetérkép
 • motivációs idézetek
 • negyedéves értékelő
 • nyártervező
 • zseb
 • éves, fél éves, havi, heti, napi bontás
 • hónap elválasztó lapok
 • gumis záródás

A "Választható minták"-ra kattintva tudsz mintát választani.

Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1190 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Megőrizni az arra érdemes értékeket, közben mégis haladni a korral, reagálni a változásokra, lépést tartani a rohamosan fejlődő világunkkal. Ezek napjaink legnagyobb kihívásai közé tartoznak minden ember életében, s különösképp igaz ez arra a rengeteg nőre, akik lelkiismeretesen próbálják napról napra összeegyeztetni a magánéletüket a karrierjükkel.
Helytállni nőként, anyaként, társként, barátként, miközben az iskola, vagy épp a szakma által támasztott elvárásoknak is meg kell felelni, lássuk be, embert próbáló feladat, melyet mégis minden egyes nap teljesítenek a modern nők. És hogy mégis hogyan csinálják?
Legfőképp tudatossággal. Ez ugyanis a kulcsa annak, hogy a teendők végeláthatatlannak tűnő sorát végül mégis elvégezzék, hogy a munkahelyen és az otthonukban egyaránt a maximumot hozzák ki magukból. Ehhez azonban segítség is kell, nem csupán a családtagoktól és munkatársaktól, hanem akár környezetünk tárgyaitól is. Az olyan tárgyaktól, melyek leegyszerűsítik a hétköznapokat, az olyanoktól, mint a Lizzy Card PlanAll naptárja.

PlanAll az igazi Life Coach, ami mindig veled van

Akár tele elképzelésekkel, akár az élet adta kihívások előtt kissé megtorpanva kezdi el valaki az új esztendőt, fontos, hogy mindenkinek legyen egy segítője, egy társa a rövid- és a hosszútávú tervezések során egyaránt. Egy coach, aki utat tud mutatni. De ezt a támaszt nem csupán egy személyben találhatod meg, hiszen a PlanAll System célja éppen az, hogy a hét bármely napján, a nap bármely szakában a tulajdonosa rendelkezésére álljon!

Megtalálni a célt, amiért érdemes küzdeni!
A már megtett út mérlegelésével és értékelésével segít meghatározni, ki is vagy valójában a jelen pillanatban, de abban is útmutatást ad, hogy mivé válhatsz. A realitások talaján maradva mutat irányt az év során.

Felfedezni a bejárható utat!
A célok kitűzése az első állomás, de a neheze még ezután következik. A PlanAll System segítségével lépésről lépésre lehet kidolgozni azt az utat, amely elvezet ezekhez a célokhoz. Az év során előrehaladva pedig az elképzelések felülvizsgálatának és finomításának is teret enged.

Kihozni a bennünk rejlő maximumot!
A hétköznapok fásultságában élve gyakran nehéz felismerni a belsőnkben szunnyadó lehetőségeket, de irányított odafigyeléssel felfedezhetővé és fejleszthetővé válnak olyan, eddig ismeretlen értékek, mint a kreativitás, a sokszínűség vagy épp a produktivitás.

Jobb emberré válni!
Bár tökéletes ember nem létezik, de mindig törekedni kell rá, hogy azzá váljunk. A PlanAll System nemcsak felületet, hanem kidolgozott módszereket is ad a felhasználók kezébe, amelyek segítségével az önértékelés és a személyiségfejlesztés is egyszerűbbé, sőt, utánkövethetővéválik.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!